Charmigt kök

Det här inlägget skrev jag i förra veckan, tanken var att ni skulle ha och läsa medan jag vait i Italien. Men som jag skrev tidigare och det strulat och Wi-fi har nästan vart omöjligt att hitta. Hur som helst – hur fint var inte det här köket? Gillar mixen mellan det rustika och moderna. Den framtagna tegelväggen skapar en rustik känsla och en häftig kontrast och till det ljusgråa släta luckorna i form av underskåp och överskåp och beslag från Superfront. Jag gillar också hur de tidigare igensatta ”tomrum” här har tagits fram för att på så vis skapa praktiska belysta avställningsytor för exempelvis vinflaskor, oljor och annat.

Bilder lånade från alvhem.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!