Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mot Italien!

Nu sitter jag i bilen på väg mot flygplatsen – idag flyger jag och min älskling till Italien och Gardasjön för några härliga dygn med massa vila, sol, god mat, gott vin och för oss nya platser. Semester har nog aldrig känts mer välbehövlig. Den här våren har vart helt crazy med jobb. Jag hoppas på att det finns Wi-fi där vi ska bo, men annars har jag preppat med lite tidsinställda inlägg till er.

Ciao!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!