Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgplaner och inspirerande sekelskifte

Godmorgon fredag! Jag anatar att många av er är lediga idag, men för mig står jobb på schemat. Ikväll hoppas jag att vi kan åka ut till landet, det ryktas om riktiga sommartemperaturer i helgen. Jag tycker vi kickstartar helgen med några inspirerande bilder från en hemnet-pärla, närmare bestämt en sekelskiftesdröm på Söder. Bostadsannonsen i sin helhet hittar ni HÄR (länk).

Bilder lånade från fastighetsbyran.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!