Dags att flytta och nytt från Oscar & Clothilde

Hej gänget! Hur skönt med en ledig dag så här mitt i veckan? Vi hade halvdag igår men jobbar imorgon, så jag ska verkligen försöka maxa den här dagen. Vi har nämligen hyrt ett släp, så idag ska vi flytta de sista möblerna från min lägenhet i Midsommarkransen. På tisdag är det nämligen dags att lämna över nycklarna till nästa ägare. Sorgligt, men ändå lite skönt. Jag har ju i princip bott hos min kille senaste året och min lilla lägenhet har stått obebodd.  Innan vi beger oss så tänkte jag bjuda på några bilder från vardagsrummet här hemma. Förra helgen var vi nämligen förbi Oscar & Clothilde. Finns så mycket fint där så det slutade med att vi lämnade butiken med två fulla kassar. På soffbordet ser ni några detaljer som fick följa med hem.

Drömvasen Sea (adlink) i silver färgad finish. Älskar den! Har trånat efter denna länge. Äntligen är den min!

Till höger ser ni en liten silverasken Joker (adlink) med lock i klöverliknande form. Perfekt att förvara småsaker i.

Sist men inte minst har vi fatet Palm (adlink). Hur fint? Så vackert blickfång på vardagsrumsbordet. Kanske får den flytta in i sovrummet till mitt sängbord för förvaring av smycken.

Lovar att visa er fler saker som fick följa med hem i ett annat inlägg, för nu måste jag rusa. Ha en magisk dag nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!