Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vattna snyggt

Den här snygga vattenkannan från Menu har länge stått på min önskelista och nu när vi invigt balkongen för säsongen känns denna önskan väldigt aktuell med alla balkonglådor som ska vattnas. Hamnar denna i min ägo kommer den definitivt få stå framme. Varje fredag tipsar jag om fyra inredningsfavoriter här i bloggen, så jag tänkte att jag kunde bjuda på ytterligare tre snygga vattenkannor. Detta är ju en detalj i hemmet som faktiskt inte behöver vara en plastig historia från IKEA utan något som kan fungera som en snygg inredningsdetalj. Eller vad säger ni om dessa?

1.Planto Vattenkanna HÄR (adlink) // 2. Svante Vattenkanna Klong HÄR (adlink) // 3. Vivero Vattenkanna AYTM HÄR (adlink) // 4. Well Watering Can Menu HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!