Lyxig vindstvåa till salu

Så härligt med fredag och alltså wow, vädret idag är bara för magiskt! Jag satt uppe och jobbade hela natten, så ikväll blir det en lugn kväll och imorgon åker vi ut ett gäng till min pojkväns landställe. Det ska bli så mysigt.

Innan vi tar helg tycker jag att vi ska spana in den här kvadratsmarta vindslägenheten på 34 kvadratmeter (+ 5 kvadratmeter biarea). Jag gissar att denna kommer falla många av er i smaken och om ni frågar mig dröjer det nog inte länge förrän denna pärla har en ny ägare…

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 34 (+5)
Utropspris? 3 750 000 kr
Mäklarfirma? Vasastans mäklarna

Platsbyggt grått kök med marmorskiva och mässingdetalljer. Gillar det lilla fönstret över diskhon.

Återkommande inslag är de svarta glas/stålpartierna. Mycket mycket fint.

Faller detta soffbord er i smaken så måste jag få tipsa om ett ”DIY” som jag gjorde för ett tag sedan – ett likadant spegelbordbord, men något mindre, med speglar från IKEA. Ni hittar detta Ikea-hack HÄR (länk).

Hur fint badrum? Älskar det! Fint att matcha golv med komond.


Bilder lånade från vasastansmaklarna.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!