Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Linums höstkollektion Stockholm

Igår hade Linum pressvisning av höstkollektionen. Tyvärr är jag helt överöst med jobb så jag hann inte förbi. Men i förmiddags fick jag ett smakprov på kollektionen genom pressbilder via mail som jag tänkte dela med mig av till er. Tycker kollektionen ser helt magiskt fin ut! Kollektionen går under namnet Stockholm och är en hyllning till vår vackra huvudstad. Mönster och färger har tagit inspiration från husfasader, gatustrukturer och kartbilder, med en liten vinkning till några av våra mest älskade platser.


Linum har valt att fokuser på två färggrupper Grey Green och Aubergine Blue. Grey Green, har en dominerande skala av turkos-grönt som i färgerna Dark Grey Green, Grey Green och Golden Olive Green. Dessa kombineras av neutralerna Dark Charcoal Grey, Light Stone Grey samt Creamy Beige. Aubergine Blue, plockar upp skuggfärger som Dark Burgundy Red i kombination med Ink Blue. Dessa kombineras fint tillsammans med Misty Pink, Light Steel Blue och neutralerna Camel Brown och Creamy Beige.

Den fina ljusstaken Kahn som tidigare bara fanns i mässing lanseras nu till hösten även i silverpläterad mässing. HUR FIN? Vill ha.

En helt ny produkt för hösten hos Linum är sittpuffen i två olika storlekar. Tanken är att man ska kunna byta pufföverdrag precis som kuddöverdrag. Så smart! Först ut är svart läderöverdrag och Paulo-sammet i Charcoal Grey and Light Ice Green.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind