Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömvåning till salu på Regeringsgatan

Idag inspireras jag av den här flådiga våningen till salu på Regeringsgatan här i Stockholm via Per Jansson. För alla nya läsare kan jag berätta att jag är galen i sekelskifteslägenheter och drömmer om att själv få inreda och äga en sekelskiftesbostad i framtiden. Det är med denna information inte så svårt att förstå varför just denna lägenhet faller mig i smaken…

Var? Norrmalm, Stockholm
Rum? 3,5
Kvadratmeter? 158
Utropspris? 14 900 000 kr
Mäklarfirma? Per Jansson

Tycker köket med marmorbänksskiva och gråa luckor är väldigt fint! Jag vet inte hur praktiskt detta är, men ack vad snyggt att man skippat överskåpen och istället satsat på machande belysning från Gubi.

För mina trogna läsare är det ingen suprise att jag höll handlöst för den här fina bokhyllan. Jag älskar nämligen platsbyggd inredning.

Titta på det här golvet. Wow. Makalöst fint badrum!

Mysigt sovrum med fin helteckningsmatta, härliga textilier, sober färgskala och glasvägg i svart.

Ännu ett dröm-badrum. Älskar den rosa väggfärgen.

Bilder lånade från perjansson.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!