Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välkommen till min nya blogg!

Hej & välkomna till min nya blogg! Från och med idag hittar ni alltså mig och bloggen på ny adress. Det ska bli otroligt spännande och roligt att fortsätta utveckla 34 kvadrat och driva bloggen framåt tillsammans med Metro Mode. Jag är både smickrad och väldigt förväntansfull över att nu få ingå i Metro Mode familjen.

För er som precis har hittat hit så kan jag berätta lite snabbt om mig själv. Mitt namn är Emelie Ekman, jag är en 26 årig tjej som brinner för inredning och bostäder. Jag är utbildad ekonom och fastighetsutvecklare vid KTH och arbetar om dagarna med affärsutveckling på ett bostadsutvecklingsbolag i Stockholm. Dessutom är jag sjukligt besatt av bostadssajten Hemnet.

Bloggen 34 kvadrat startade jag år 2012, när jag precis skulle flytta in i min första lägenhet (på just 34 kvadratmeter). Till en början var bloggen en plats där jag samlade idéer och inspiration till denna lilla 1a. Sedan dess har bloggen vuxit till något mycket större där jag bland annat bjuder på inredningsinspiration i form av compact living tips, drömhem till salu, ”Sno stilen” kollage och tipsar om inredningsdetaljer till budget pris. Genom att dela med mig av inredning jag gillar hoppas jag kunna inspirera och väcka idéer hos er som kikar in här.

Sedan några månader tillbaka är min första lägenhet såld (men bloggnamnet består) och jag bor nu tillsammans med min pojkvän i hans lägenhet i Finnboda hamn i Nacka. I september flyttar vi äntligen in i vår första gemensamma bostad. Självklart kommer denna resa dokumenteras flitigt i bloggen.

Jag hoppas att alla ni som tidigare följt 34 kvadrat vill fortsätta med det även här och naturligtvis vill jag också hälsa alla er nya läsare välkomna. Självklart går det bra att kommentera här nedan om ni undra över något, önskar något speciellt inlägg eller inredningstips. Hoppas ni alla ska trivas!

Bild från Elle Decoration tidigare i år när jag var nominerad till Årets inredningsbloggare 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind