Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Därför kan det vara extra lönsamt att anlita inredningshjälp som singel…

Minns ni att jag skrev om ett koncept där personlighetstester användes för att hitta den bästa inredningsstilen? Om inte hittar ni inlägget HÄR (länk). Hur som helst, tjejerna som har tagit fram konceptet och som driver IL Design (länk), hörde av sig till mig och tackade för att jag uppmärksammat dem och berättade även mer om hur de jobbar så nu har vi bestämt att vi ska ha ett litet samarbete nu under våren. Det känns superkul att få fortsätta berätta om dessa tjejer som verkligen inspirerar och inreder helt efter kundens budget – det ska ju inte behöva kosta en hel förmögenhet att anlita inredningshjälp.

Bilder från Pinterest.

Just nu är tjejerna mitt uppe i en kampanj där de valt att specialisera sig på singelhushåll. Visste ni att Stockholm är väldens mest singeltäta stad? Helt galet. Marknaden i Stockholm är därför ypperligt bra för detta koncept enligt tjejerna. Singelhushållen är många samtidigt är det ingen hemlighet att bostaden ju fungerar som en viktig statusmarkör som får en allt större betydelse för vilka vi uppfattas vara. Emma Ankarvret som är VD på IL Design berättar att det faktiskt kan vara värt att ta en funderare på hur man har det där hemma innan man bjuder hem någon. ”Första intrycket” gäller ju även här! Ibland räcker det med små enkla förändringar för att höja mysfaktorn.

Att hitta sin inredningsstil och få till ett hem som passar en själv bäst är inte helt enkelt. I synnerhet om du är singel, stressad och varken har tid eller ork att göra verklighet av din vision (om du ens lyckats samla alla idéer och tankar i en sådan). Så är du singel och i behov av inredningshjälp tycker jag att du ska spana in deras hemsida och börja följa dem på Facebook där de kommer dra igång en tävling där man kan vinna gratis rådgivning. På deras hemsida hittar ni före- och efterbilder från deras senaste projekt. Självklart hjälper tjejerna även par, så tveka inte att höra av er till tjejerna HÄR (länk till hemsidan).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!