Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skapa ordning och reda i skafferiet

Jag älskar ordning och reda. När var sak har sin plats i hemmet. Just nu råder det mer eller mindre kaos i skåp, lådor och garderober här hemma eftersom att jag nu håller på att tömma min lägenhet och istället försöker få in allt hos min pojkvän, som inte direkt har förstått hur mycket grejer jag har om jag säger så haha… Hur som helst, ett skåp som jag tog tag i i förmiddags var skafferiet. Jag tröttnade helt enkelt på att vi hade halvtomma förpackningar och öppnade trasiga påsar som läckte stående (liggande) i en enda röra.

Jag började med att rensa bort sådant som var gammalt. Man (jag) tänker ju inte på att kryddor t ex har ett utgångsdatum.

Hos Lagerhaus hittade jag dessa prisvärda, praktiska och snygga glasburkar med skruvlock i olika storlekar.

Dessa burkar fyllde jag med innehållet i alla olika förpackningar. Så istället för massa olika förpackningar i plast och papp så har varje vara nu en egen glasburk.

Nästa steg är ett märka upp varje burk med en etikett så att man lätt hittar det man söker. Jag använde Lagerhaus har egna etiketter. Men det går självklart att göra egna, t ex med en dymomaskin om man har en sådan.

Etiketterna är självhäftande och superlätta att sätta på plats.

Ett tips är att skriva utgångsdatum, koktid etc som annars står på påsen/kartongen som varan kommer med på en lapp och klistra på insidan av locket.

Ordning och reda! Till och med min pojkvän är helt såld. Det enda vi ångrar nu är att vi inte köpte fler. Det står fortfarande några halvöppna pastapaket kvar i ena skafferilådan, jag vill ju ha det enhetligt, så det får bli en sväng förbi Lagerhaus eller att klicka hem några fler från deras hemsida i helgen.

*Inlägget innehåller adlinks i samarbete med Lagerhaus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind