Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snittisar, balkonglådor och ett helg-tips

Inför fotograferingen av min pojkväns lägenhet var jag tvungen att göra ett stop hos min favoritflorist Afarin som har Tellus blommor. Hon plockade ihop så fina buketter åt oss och dessutom erbjöd hon sig att plantera våra balkonglådor. Så smidig och bra tjänst. Tips till alla er som inte har fullkoll på plantering och uteblommor är alltså att bege sig till Midsommarkransen och Tellus blommor! Kanske en rolig helg-aktivetet? På söndag är det dessutom loppis i Midsommarkransen mellan kl 11-15. Kolla in @kransenloppis på instagram för mer info. Flera skäl att ta tunnelbanan söderut i helgen 🙂

Så somrig bukett!

Söta små blommor i balkonglådorna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Varifrån kommer dina fina blomlådor?
    / Charlotte

    Charlotte 2017-05-12 13:44:00
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!