Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sjukstuga och inspiration från hemnet

Godmorgon på er! Jag önskar att jag kunde skriva att jag skulle bjuda på massa härliga bilder från helgen som gått, men tyvärr blev jag sjuk i lördags och har således inte gjort så mycket annat än att liggat nedbäddad med feber i sängen sedan dess. Nästa läskigt hur kroppen fungerar, den protesterar direkt när jag har för mycket och får sova för dåligt. Idag är jag därför hemma från jobbet, misstänker halsfluss, så får se om jag får någon tid hos vårdcentralen. Ja ja, nog pratat om mina åkommor. Nu tänkte jag faktiskt bjuda på en hemnet-pärla till salu i Lärkstan. Lägenheten är en väldisponerad 2:a med balkong i vackert townhouse från 1913. Fastigheten har egen trädgård med två uteplatser vid vacker tegelmur. Våningen är genomgående renoverad med hög standard där moderna inslag har blandats med vackra bevarade originaldetaljer. Visst känns den harmonisk och tidlös?

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3
Kvadratmeter? 83
Utropspris? 8 900 000 kr
Mäklarfirma? Per Jansson Fastighetsförmedling

Bilder lånade från perjansson.se   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!