Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nu säljer vi min pojkväns lägenhet!

Nu har turen kommit till min pojkvän att sälja sin lägenhet! Eftersom att vi har köpt en lägenhet ihop är det alltså förhoppningsvis dags att lämna över även hans lägenhet och kvadratsmarta 3a på 60 kvadratmeter till någon/några andra. Jag har ju mer eller mindre bott här senaste året och trivs så bra! En riktig toppenlägenhet.

Var? Finnboda hamn, Nacka
Rum? 3
Kvadratmeter? 60
Utropspris? 3 990 000 kr
Mäklarfirma? Skandia mäklarna

Fotograf Karina Kock , Perfect Shot.

Lägenheten är nybyggd 2014 och stoltserar med ett av husets absolut bästa lägen med fantastisk utsikt över takåsar, Stockholmsinlopp och Djurgården. Gissa om jag kommer sakna den här balkongen? 7 kvm stor och vänd mot vattnet. Dessutom badar den i kvälls- och eftermiddagssol. Finns inget bättre än att avnjuta sommarkvällar och grillmiddagar med vänner här ❤

Jag som jobbar med bostadsutveckling förunnas dagligen över att denna lägenhet bara är på 60 kvadrat. Tycker den upplevs som mycket större. Vi hade utan problem haft plats för en till liten person i den här lägenheten 😊 Dessutom gott om förvaring.

Fotograf Andreas Pedersen, simplerphoto.se

För er som inte känner till området Finnboda hamn så ligger det vid vattnet i Nacka mellan Saltsjökvarn och Kvarnholmen. Det är ett gammalt varvsområde som HSB förvärvade på 90-talet och nu konverterat till ett mysigt bostadsområde där den där gamla industriella charmen är bevarad. Ett optimalt området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav, natur och närheten till city. I området finns ICA, gym och trevliga caféer och restauranger. Vi har köpt en ny lägenhet här i området, så det är ingen hemlighet att vi stormtrivs. Bara en sådan liten sak att kunna avnjuta morgonens första kaffe på båten till jobbet varje morgon är sådan lyx! Båten tar 20 minuter till Nybrokajen och man åker med vanligt SL-kort.

Visning äger rum söndag 14 maj kl. 12:00-13:00 & måndag 15 maj kl. 18:30-19:00. Mäklare är Caroline Hazelius på Skandia mäklarna i Nacka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind