Så gick det med lägenhetsförsäljningen…

Fick en kommentar i förra veckan angående hur det gått med min lägenhetsförsäljning och det slog mig att jag inte berättat det för er – min lilla pärla på 34 kvadrat är såld! I veckan fick jag dessutom meddelat att köparen är godkänd av föreningen så nu är allt helt klart. Både skönt och lite sorgligt såklart. Är så tacksam för mina 4 år i denna fina lägenhet. Hela affären gick otroligt smidigt tack vare vår duktiga mäklare som var otroligt förtroendegivande, professionell och engagerad genom hela processen. Han visade på ett stort driv, kunskap och engagemang. Som ni vet var det här min första bostadsförsäljning och Joakim fick mig att känna trygghet i alla steg och var alltid noga med att återkoppla och uppdatera mig. Är det någon av er läsare som ska sälja er bostad i närområdet kan jag från botten av mitt hjärta rekommendera er att ta hjälp av Joakim Ohlsson på Svenska Mäklarhuset i Hägersten/Liljeholmen. Så nöjd!

Bilder lånade från bostadsannonsen hos Svenska mäklarhuset Hägersten. Fotograf Simpler photo.

34 kvadrat, min allra första lägenhet, kommer såklart alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Lite som ens första kärlek. Men nu är jag SÅ redo för nya äventyr. Tänk att jag blir sambo på riktigt i september med världens finaste kille. Åh vad jag längtar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Så fin lägenhet du hade. Kanske en konstig fråga men tänkte ge det ett försök. Stoppen för hjulen på din soffa, var kan man köpa sådana? 🙂 letar efter så diskreta som möjligt till min nya chesterfield soffa som har hjul.

    Ha en fin lördag

    Anita Andersson 2017-05-06 09:03:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!