Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En intensiv vecka…

Hej gänget! Hoppas ni alla haft en fantastisk valborgshelg. Snacka om att våren kom till Stockholm med besked igår. Så härligt! Ni ska få lite bilder från helgen som gått senare i veckan, men har tyvärr inte hunnit ladda upp dem ännu. På onsdag (imorgon!!?) kommer en fotograf hit för att fota våran (min pojkväns) lägenhet som snart ska ut på hemnet. Av förklarliga skäl har vi därför haft en del att fixa med här hemma. Jag har helt enkelt inte hunnit förbereda bloggen under helgen, så för mig väntar en intensiv vecka. Utöver bloggen har jag massa att stå i på jobbet. Typiskt att man är helt överröst med jobb när våren äntligen har kommit… Får försöka njuta av solen på lunchen 🙂 Nej, nu är det dags att springa ner till båten mot Nybrokajen och jobbet, förhoppningsvis blåser det inte så mycket, då kan jag sitta ute på däck och dricka kaffe i solen. Ikväll ska jag på ett event med Jotex som systrarna Fingal håller i. Känns som att det kommer bli en bra tisdag!

Passar även på att tipsa om mina annonser på tradera där jag bland annat lagt upp detta och mitt fina marmorbord. Ta en titt vet ja 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!