Esteriör x Houzz Apartment Store

Hade en så trevlig kväll/eftermiddag igår. Först gick vi några kollegor över till Diplomat och skålade för en lyckad årsstämma. Sedan begav jag mig bort till Kungsstensgatan och Apartment Store där Houzz höll i ett trevligt event tillsammans med Esteriör och Bunches.

Houzz och Esteriör introducerade tidigare i år det internationella fenomenet Apartment Store i Stockholm, där en butik förvandlas till ett hem, fyllt av fantastisk inredning där allt går att köpa.

 Vi minglade, tittade på fin inredning, drack bubbel och lärde oss att binda buketter av snittblommor och fick massa värdefulla tips angående skötsel av Bunches grundare.

Buketten fick vi ta med oss hem tillsammans med ”Bunches-väskan” vars insida är fylld med värdefulla skötselråd.

Väl hemma diskade jag ur min nya vas Urna som Carin Seth Andersson designad för Marimekko. Jag fyllde den med ljummet vatten, hällde i den medföljande växtnäringen och snittade om blommorna. Allt enligt instruktion ?

 

Så smidigt att man kan använda själva ”väskan” som arbetsyta. Bara att vika ihop och slänga när man snittat klart.

Tycker denna yviga, lite vildvuxna bukett passade så fint i vasen.

Mannen i hemmet hade grillat köttfärsbiffar med fetaost fyllning. Älskar att min pojkvän gillar att laga mat, eftersom att jag själv tycker att det är sååå tråkigt. Riktigt lyxigt att komma hem när maten står på bordet ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!