Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Personlighetstester för att hitta den bästa inredningsstilen?

Jag älskar ju att visa er inspirerande hemnet-objekt här på bloggen, men i ärlighetens namn vet vi väl alla att dessa hem är super-stylade, super-städade och anpassade för att nå ut till en så bred målgrupp som möjligt. Ditt hem är ju din borg, här ska DU trivas och leva och inredningen ska ju spegla dig som person. Detta är i min mening det viktigast att ta med sig när man ska inreda ett hem. Därför blev jag väldigt nyfiken när jag kom över en artikel om ett koncept där personlighetstester hjälper till att hitta rätt inredningsstil. Det är nämligen två systrar, Emma och Elin Ankarvret båda med titeln inredare som driver firman I.L Design, som utvecklat ett make over-koncept där intervjuer och personlighetstester ligger till grund för hur hemmen de inreder ska utformas. Istället för att bara göra en styling, som man t ex gör inför en bostadsförsäljning (men som jag tyvärr tror många gör även i sina hem där de ska bo kvar) så är dessa tjejer med och genomför hela förändringar, dvs inte bara skapa ett instagram-vänligt hem utan ett personligt hem anpassat till personen som ska bo där.

Jag får SÅ mycket mail av er läsare och följare på instagram där ni rådfrågar om er inredning eller om jag rentutav vill ta mig an er hem. Gissa om man blir smickrad då ❤ Med anledning av att jag inte jobbar heltid med inredning och bloggen, utan faktiskt jobbar heltid med affärsutveckling på ett bostadsutvecklingsbolag, och sitter med bloggen på kvällar (läs nätter) och helger så räcker ju inte tiden till detta, tyvärr. Men ett litet tips från mig till er som letar efter en inredare är att höra av er till dessa tjejer. Av artikeln att döma verkar de på riktigt satsar på att skapa rätt känsla och harmoni för att få ett hus man längtar hem till, inte bara super dyra och stela stylingar!

Inspirerande hem med härlig känsla från blogg-arkivet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Här kommer en liten fråga som inte alls rör detta inlägget, utan jag är mer nyfiken! I din lägenhet har det varit väldigt flickigt med rosa och mässing. I din pojkväns lägenhet har det varit lite maskulinare med en touch av silver. Hade varit kul att se en moodboard eller ett inlägg kring era tankar om inredningen i er nya gemensamma bostad! Alltid kul att se hur två stilar matchas ihop! Tack för en härlig blogg, kram!

    Bea Kähler 2017-04-25 23:19:00
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!