I annonssamarbete med Nespresso

Nu har första flyttlasset gått. Under påskhelgen flyttade vi över några av mina kartonger fyllda till bredden från min lägenhet till min pojkväns. Vi ska bo här till september då vi har tillträde till vår gemensamma lägenhet. En sak som fick följa med i flytten var min nya Essenza Mini-maskin från Nespresso som jag visade er redan förra veckan. Som ni ser hittade jag ett perfekt litet utrymme till den på serveringsvagnen. Visst passade den bra även här? Älskar att den är så kompakt och lättplacerad.

Just nu har Nespresso en tävling på sin instagram @nespresso.se där de tävlar ut en Essenza Mini-maskin och Lungo-kaffe. Essenza Mini är både snygg och smidig men kompromissar varken på smak eller kaffekvalité. Utmärkt liten maskin till det lilla hemmet med andra ord. Maskinen finns i två olika former och massa färger. Missa inte den här chansen!

Jag måste också få tipsa er om Nespressos Aeroccino mjölkskummare som breder varmt eller kallt skum med ett knapptryck. Hur lyxigt att själv kunna blanda en god latte eller läcker Cappuccino? Funkar också utmärkt som mjölkvärmare.

 

Så tacksam för detta lilla kit. Med min Essenza Mini-maskin och Lungo-kaffekapslar och Aeroccinon kan jag nu leka riktig barista här hemma och bjuda gästerna på lyxkaffe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!