4 inspirerande påskdukningar

Eftersom att jag själv befinner mig ute på landet och inte hunnit med något påskpyssel i år eller själv ska hosta någon påskmiddag tänkte jag att vi denna påskafton ska inspireras av fyra fina påskdukningar jag kommit över och sparat ner i min inspirationsmapp märkt Påsk.

1.Blått är flott

Först på tur är denna krispiga dukning av duktiga Nina med bloggen Stylizmo. Vem har sagt att påsken måste vara gul? Wow så snyggt. Lägg märke till servetterna och de fina marmormelerade äggen.

Bilder lånade från stylizimoblog.com

2. Videung & ett litet fågelbo
Ännu mer från duktiga Nina. Videkissar, en grå linneduk, stänkmålade ägg och ett litet rede av halm är allt som behövs för att skapa denna inspirerande dukning. Avskalat och väldigt fint.

Bilder lånade från stylizimoblog.com

3. Gult är inte fult!

I den här dukningen har man valt att satsa på en klassisk färgsättning under påskhelgen – gult, som förövrigt verkar vara årets modefärg nummer 1 nu i vår? Trendigt värre med andra ord. För att skapa en liknande dukning ska ni alltså satsa på ägg som dekoration, levande ljus och färgklick i form av servetter. Lägg märke till de små glaskuberna där man skapat fina små blomstergrupper med just levande ljus, ägg och påskliljor.

4. Maffig bukett snittisar

En härlig stor bukett med säsongens blommor fixar dukningen i ett naffs. Gillar hur man placerat tulpanlökar i klara vaser.

Bilder lånade från lantliv.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!