Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I annonssamarbete med Nespresso

Säg hej till min nya Nespresso maskin – Essenza Mini! Nespressos minsta och mest kompakta maskin någonsin. Visst är den söt?

 

I min lilla lägenhet på 34 kvadratmeter är detta den optimala maskinen. Kaffebryggaren jag hade innan denna kom in i mitt liv var både stor, ful och otymplig, den tog upp halva köksbänken och bryggde kaffe till ett helt kompani, trots att jag oftast bara behövde en kopp till mig själv. Denna däremot är otroligt smidig, lätt att flytta runt, snygg och framförallt kompakt. Den stod t ex på fönsterbrädan i köket här hemma ett tag och nu har den tagit plats i vardagsrummet. Anledningen till det stavas FLYTTKAOS. I mitt lilla lilla kök står för tillfället flyttkartonger på hög och möblerna där inne är nedpackade, man kommer i ärlighetens namn inte över tröskeln. Jag rör mig med andra ord mest i vardagsrummet, sorterar papper, rensar i lådor och röjer i garderoben. Pjuh. En kopp kaffe mellan varven känns mer eller mindre livsviktig för att orka med. Gissa om jag är tacksam för denna!

Maskinen är ju som sagt supersmidig och portabel, så den var lätt att flytta med sig ut till vardagsrummet och tycker faktiskt att den passade rätt bra här med. Med en kapsel och ett knapptryck skapas en perfekt kopp. Så skönt att slippa hålla på att måtta kaffepulver och vatten varenda gång kaffesuget smyger sig på. Bara för att man bor litet (eller i flyttkaos) så ska man inte behöva kompromissa på kvalité.

En god kopp kaffe och lite bläddrande i magasin är bästa sättet att ladda batterierna på!

Eftersom att jag är den enda som dricker kaffe i vår lilla familj kommer Essenza Mini definitivt få flytta med när flyttlasset med alla mina saker går hem till min kille och så småningom till vår gemensamma lägenhet. Gillar designen så och kaffet är magiskt gott! Essenza Mini kompakta design finns i två skepnader och massvis av färger. Här finns något för alla smaker. Kika gärna de olika designerna på deras hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!