Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kärlek måste övervinna hatet…

Här inne har det inte varit särskilt mycket aktivitet under helgen. Lusten till att blogg har varit som bortblåst och i ärlighets namn känts meningslöst. Det är fortfarande ofattbart. Jag kan inte sluta tänka på alla drabbade, inte minst den lilla flickan och hennes familj <3 Så orättvist. Men jag antar att livet måste få gå vidare och att kärlek måste övervinna hatet. Senaste dagarna har vi bevisat att vi tillsammans är så mycket starkare än terrorn.

Ikväll tänkte jag därför smygstarta bloggandet igen genom att bjuda på inspiration från Hemnet, en lägenheten med smarta lösningar, exklusiva materialval och en härlig mix av modernt och tidstypiska detaljer så som högt i tak, breda spröjsade fönster, spegeldörrar och originalgolv.

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 68
Utropspris? 4 750 000 kr
Mäklarfirma? Fantastic Frank

     

Bilder lånade från Fantastic Frank.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!