Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flytta in våren – så får du kvistarna att blomma längre!

Förutom vackra buketter till visning köpte jag med mig ett fång körsbärskvistar från Tellus blommor i förra veckan. Tycker de passade väldigt fint i min nya vas Urna från Marimekko formgiven av Carina Seth-Andersson som jag klickade hem från Sleepo. Jag längtar tills de börjar blomma. För att påskynda processen fyllde jag vasen med varmt vatten. En riktlinje är att ju hårdare gren, desto varmare kan vattnet vara till en början, dock högst 50 grader. Grenarna fick en lång, spetsig snittyta för att de ska kunna suga så mycket vatten som möjligt. Jag försökte också att ta bort de nedersta bladknopparna som skulle hamna i vatten så att de inte ruttnar. Sedan ställde jag vasen ljust. Nu är det bara att vänta och se. Ett tips är att ge grenarna en dusch med blomsprutan ibland.


Jag älskar att flytta omkring på saker och skapa nya stilleben. Nu har t ex nya ljusstaken Gloria från Klong som jag köpt hos Cervera fått ta plats på malmbyrån och ersatt mässingen. Variation förnöjer! Inte sant?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind