Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flytta in våren – så får du kvistarna att blomma längre!

Förutom vackra buketter till visning köpte jag med mig ett fång körsbärskvistar från Tellus blommor i förra veckan. Tycker de passade väldigt fint i min nya vas Urna från Marimekko formgiven av Carina Seth-Andersson som jag klickade hem från Sleepo. Jag längtar tills de börjar blomma. För att påskynda processen fyllde jag vasen med varmt vatten. En riktlinje är att ju hårdare gren, desto varmare kan vattnet vara till en början, dock högst 50 grader. Grenarna fick en lång, spetsig snittyta för att de ska kunna suga så mycket vatten som möjligt. Jag försökte också att ta bort de nedersta bladknopparna som skulle hamna i vatten så att de inte ruttnar. Sedan ställde jag vasen ljust. Nu är det bara att vänta och se. Ett tips är att ge grenarna en dusch med blomsprutan ibland.


Jag älskar att flytta omkring på saker och skapa nya stilleben. Nu har t ex nya ljusstaken Gloria från Klong som jag köpt hos Cervera fått ta plats på malmbyrån och ersatt mässingen. Variation förnöjer! Inte sant?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!