Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Visning idag & imorgon

Idag vaknade jag upp lite pirrig, det nämligen visning av min lilla pärla på 34 kvadrat kl 13:30. Jag tänkte bjuda på några bilder från lägenheten som jag själv fotade när fotografen var där och fotade bilderna till mäklarannonsen. Ni är några som ställt frågor om inredningen, så nedan har jag också passat på att lista inköpsställen.

Sammetspuffen som ni är så många som frågat om är från Åhléns. Modellen heter Lea (klick!). Jag har skruvat bort benen på min som jag personligen tycker ser lite klumpiga ut. Jag funderar eventuellt på att sätta dit ett par nya lite nättare ben (enkelt fixat eftersom det är standardbultar). Tavlorna som står på en tavellist från Rusta är från Desenio och Hilke indesign. Golvlampan är arvegods från min mormor.

På fönsterbrädan står en lampa från Hemtex, doftljus från Voluspa (klick!), kruka (klick!) och ljusstakar (klick!) från Skultuna.

Soffbordet är från Sleepo, tillverkare är Bloomingville och modellen heter Pretty. Finns att klicka hem HÄR (klick!). Perfekt nätt, litet soffbord för den lilla lägenheten eller ett litet tv-rum. Soffan är köpt på Chili för drygt 3 år sedan. Sammetskuddarna i soffan är från H&M Home och den i zebramönster från Åhlens (klick!).

Den vackra buketten är såklart från Tellus blommor, ljusstaken är från Svenskt tenn (klick) & de små ljuslyktorna (klick!) från Skultuna.

Till er som frågat om mina gardiner kan passa på att tipsa om detta inlägg (klick!), där jag beskriver i detalj hur jag gått tillväga.

Nu ska vi iväg och äta brunch. Hoppas ni får en mysig söndag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!