Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips & trix som fixar stilen

Innan jag hoppar i säng tänkte jag dröja mig kvar vid det där magiska hemmet jag visade tidigare idag. Nu råkar den här lägenheten besitta helt magnifika sekelskiftesdetaljer och en stor mängd charm. Titta bara på golvet, kakelugnarna, stuckaturen och bröstpanelen – så vackert! Utöver detta har jag faktiskt nosat upp tre riktigt bra tips och trix som jag vill tipsa er om…

 1. Sugen på en sammetssoffa men rädd att tröttna? Satsa då istället på att addera en hel drös med sammetskuddar i samma nyans i soffan.

2. Våga blanda porslin! Här har man valt att hålla sig till blå/vita mönster, men jag tycker att man (om man så vill) kan våga ännu lite mer och blanda ännu mer både när det kommer till form, mösnter och färg.

3. Ser ni tavlan till höger i bild? Det är en inramad sjal från LV. Hur fin? Är ni trött på era posters tycker jag därför att ni ska pröva att rama in något annat, t ex en t-shirt med fräckt tryck, en vacker sjal som här, en fin shoppingpåse, eller kanske en bit tapet i fint möster etc. Låt fantasin flöda!

Kanske nöjer ni er inte med dessa tips & trix utan är ni intresserade av att skapa helt samma stil hemma hos er? Kika då in kollaget nedan. Jag har listat några nyckeldetaljer som sätter stilen. Våga färg, satsa på en härlig orientalisk matta och plocka upp färgerna ur den i övriga detaljer i inredningen, addera massa kuddar och möbler i sammet och glöm inte de exotiska växterna.

1.Lampa HÄR (länk) // 2. Ljuslyktor HÄR (länk) // 3. Scarf från Louis Vuitton // 4. Stol HÄR (länk) // 5. Kruka HÄR (länk) // 6. Stol HÄR (länk) // 7. Koppar HÄR (länk) // 8. Termoskanna HÄR (länk) // 9. Kudde HÄR (länk) // 10. Kudde HÄR (länk) // 11. Kudde HÄR (länk) // 12. Pläd HÄR (länk) // 14. Puff HÄR (länk) // 15. Matta HÄR (länk) 

Bilder tagna och lånade från lovelylife.se/strenghielm. Kollage av mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind