Jag säljer min lägenhet!

Det känns både spännande och vemodigt att skriva detta – jag ska sälja min lägenhet! I och med att jag och min pojkvän har köpt en lägenhet ihop är det alltså förhoppningsvis dags att lämna över denna lilla pärla på 34 kvadratmeter till någon/några andra. Min första lägenhet som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Förutom läget (som jag kommer sakna så!) är det den tidtypiska charmen som gjorde att denna lägenhet fångade mitt hjärta för si sådär 4 år sedan. Jag älskar den höga takhöjden, originalgolvet och de djupa fönsternischerna.

Var? Midsommarkransen, Stockholm
Rum? 1 rok
Kvadratmeter? 34
Utropspris? 2 195 000 kr
Mäklarfirma? Svenska Mäklarhuset

    

Fotograf: Andreas Pedersen/Simplerphoto.

Jag hade planer på att göra om lägenheten till en mini-tvåa så småningom. Planlösningen är perfekt för det!

För er som inte känner till Midsommarkransen är det som en liten stad i staden. Enligt mig kanske den mysigaste närförorten till Stockholm. Fina gamla hus i  jugend- och nationalromantiskstil blandat med funkis. Min gata är lugn och lummig med bland annat Tellus Blommor över gata. Här finns också Tellus Bio, mysa restauranger och Svandammsparken ett stenkast bort. Tunnelbanestationen Midsommarkransen är belägen 200 meter bort och med den tar du dig till city på drygt 10 minuter.

Kommer sakna Tellus blommor & mina fredagsbuketter härifrån.

Kvartersbion Tellus från 1920.

Svandammsparken. Här brukar vi ha picknick om sommaren.

Visning av lägenheten äger rum söndag 2 apr kl 13:30-14:15 samt måndag 3 apr kl 19:00-19:30. Mäklarannonsen hittar ni HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • […] tror ingen av er missat att jag haft visning av min lägenhet i helgen. Utöver det har jag hängt med killen, ätit middag och skvallrat ikapp med Vera & Mickis, […]

  Visningshelg | Emelie Ekman - 34 kvadrat 2017-04-03 07:49:59 http://34kvadrat.baaam.se/2017/04/03/visningshelg/
  Svara
 • […] vaknade jag upp lite pirrig, det nämligen visning av min lilla pärla på 34 kvadrat kl 13:30. Jag tänkte bjuda på några bilder från lägenheten som jag själv fotade när […]

  Visning idag & imorgon | Emelie Ekman - 34 kvadrat 2017-04-02 12:34:19 http://34kvadrat.baaam.se/2017/04/02/visning-idag-imorgon/
  Svara
 • Hej! Jag ska flytta till en 1a och kommer ha en liknande planlösning som dig. Men tycker det är jättesvårt hur man ska göra för att få sängen snygg! Har du en sängkappa på och var hittade du isf en kappa till en så hög säng? Tack för en jätteinspirerande blogg 🙂

  Linnea 2017-03-28 21:32:00
  Svara
 • Förstår att lgh har en speciell plats i ditt hjärta – den är ju så fin ! Lycka till med allt det nya nu! Tellus kan säkert leverar blommor till dig på din nya adress 🙂

  Eva 2017-03-27 10:42:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!