Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spännande 20-talslägenhet i etage

Fredagar är ju dagen då hemnet bjuder på flest nya objekt och det är (nästan) det bästa med fredagar om ni frågar mig. Jag är ju å andra sidan en hemnet-knarkare av rang. Ibland dyker det upp pärlor redan på torsdagen, som idag till exempel. Då dök denna 20-talslägenhet i två plan upp och fångade genast mitt intresse. På nedervåningen ligger ett harmoniskt sovrum med fiskbensmönstrad parkett och utgång till södervänd kungsbalkong med vacker stenbalustrad, härlig utsikt över takåsar och träd samt sol från morgon till kväll. En trappa upp nås ett mysigt vindsplan med öppna sällskapsytor och takfönster.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 62
Utropspris? 7 950 000 kr
Mäklarfirma? Wrede fastighetsförmedling


Bilder lånade från wrede.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!