Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lördagsgodis på hemnet

Godmorgon lördag! Imorse väcktes jag av solen runt 8, har med andra ord vart uppe ett tag redan. Varför är det alltid så att när man får sova, så vaknar man tidigt… Men jag ska inte klaga. Solen skiner som sagt och vi tänkte gå bort till Kvarnholmen och äta frukost på ett mysigt café.

Först vill jag visa er detta hemnet-godis. Hur sugen blir man inte på att slå till på en Dagg-vas när man ser denna bild? Den lyfter verkligen hela rummet. I övrigt vill jag slå ett slag för att man vågat sig på lite spännande färgval i sovrum och kök. I köket har man valt en riktig restaurangköksstil. I like!

Var? Birkastan, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 75
Utropspris? 6 490 000 kr
Mäklarfirma? Vision fastighetsmäkleri


Bilder lånade från visionfastighetsmakleri.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!