Inspirerande kök i gammal industrilokal

Idag tänkte jag ta med er till det gamla Nurnbergbryggeriet på Södermalm i Stockholm som idag huserar detta bostäder med unik townhouse känsla. Fastigheten totalrenoverades 2015/16 och förra våren var jag faktiskt och besökte bostadsprojektet. Nu är en av lägenheterna till salu igen och förmedlas via Skeppsholmen Sothebys. Utöver byggnadens karaktär som gammal industrifastighet med vackra detaljer bevarad är det framförallt köket som inspirerar om ni frågar mig. Eller vad säger ni om det här?

Bilder lånade från skeppsholmen.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad jag hade velat veta var det bordet kommer ifrån, så snyggt!!! Har du någon aning?

  Rebecka Månsson 2017-03-16 10:04:00
  Svara
 • Jag håller med! Så snyggt
  www.nouw.com/lisaryden

  Lisa 2017-03-16 09:23:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!