Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag morgon

Godmorgon torsdag(!) Hur fort går egentligen veckorna? Kan inte förstå att det snart är helg igen… Jag sitter hemma vid köksbordet och dricker dagens första kopp kaffe, tittar ut över vinterlandskapet och Stockholms inlopp medan jag filar på blogginlägg till er. Älskar att kunna sitta och jobba med bloggen någon timme innan jag åker iväg till mitt ”riktiga” jobb. Har bland annat skrivit ett inlägg som en av er läsare efterfrågat. Håll utkik under dagen! Nu ska ni få lite inspiration från hemnet och jag ska springa ner till färjan. Ha en härlig torsdag!

Bilder lånade från behrer.se

Förresten! Lägg märke till soffbordet som är ett beprövat IKEA-hack. Det är bordet Vittsjö som fått en makeover. Lite guldig färg och så ett stycke marmordekorplast på det undre planet och vips har ni ett himla fräsigt soffbord.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Underbart fint! Kram fran Zurich //Sofia ( www.sofiacm.com )

  Sofia 2017-03-09 18:06:00 https://sofiacm.com
  Svara
 • hej emelie! ska precis möblera nytt i min första lgh (sekelskiftes) och tänkte fråga om din åsikt!

  ikeas nya kollektion i april har lanserat en grå sammetssoffa: https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj8rdbt5cnSAhVECywKHd3MBqgQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.chic.se%2Fikea-stockholm-2017-soffa-sammet%2F&bvm=bv.149093890,d.bGs&psig=AFQjCNFBQ3AzOdnIyfkDJRRDePNZrqb2PQ&ust=1489161718757075

  så tänkte den soffan till denna matta: http://cdn.elsasentourage.se/wp-content/uploads/sites/3/2014/12/IMG_94291-1.jpg

  vad tror du? 😉 älskar din blogg!!!! puss

  Louise 2017-03-09 17:02:00
  Svara
 • Sjukt fina bilder! Saknar lite färg dock 🙂 Älskar inredning med mycket men genomtänkt färg.
  Gillar av någon anledning också blogginlägg som handlar om morgnar?! Känns som att min egen morgon blir lite lättare.

  Tack för en superfin blogg 🙂

  Alice 2017-03-09 09:02:00
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!