”Älskling, jag har hittat vår drömlägenhet!”

Som ni ser av rubriken blev jag minst sagt hänförd när jag fick syn på den här magiska Östermalmsvåningen inne hos Per Janson fastighetsförmedling i fredags. Vilken dröm. Min kära pojkvän var dock inte sen med att ta ner mig på jorden. Men drömma får man, inte sant? Jag förmodar att det är fler än mig som suger in inspirationen från denna sekelskiftesdröm och visst har vi sett den i inredningsreportage tidigare? Jag kan bara inte minnas vart just nu…

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 4
Kvadratmeter? 119
Utopspris? 15 000 000 kr
Mäklarfirma? Per Jansson

Så vackert med körsbärskvistar!

Älskar stylingen av fönsterbrädan. Avskalade detaljer som låter de vackra fönstrerna stå i centrum och så en färgklick i form av ett fång ceriserosa ranunkler.

 

 

Sötaste barnrummen!

Bilder lånade från perjansson.se

Nedan ser ni förresten konversationen med min pojkvän när jag fick syn på den här våningen (han var inte riktigt lika exalterad haha). Älskar att han delar samma bostadsintresse som mig. Vi bildbomar varandra med drömmiga lägenheter dagarna i ända. Håller ni också på så där med era vänner/partners? Eller är det bara vi som tappat det helt….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Som mer eller mindre lantbo undrar jag över hur det går att ha ett
  privatliv i lägenheter med stora fönster och inga gardiner inne i stan.
  Skulle nog själv inte klara av att bo så där då jag gärna går omkring
  lättklädd. Vill man inte bli sedd är enda alternativet att ha fördragna
  gardiner hela dan.

  60-talist 2017-03-04 10:40:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!