Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kontrastfull paradvåning till salu i Helsingborg

Trendenser utsåg denna sekelskiftesdröm belägen i helsingborg till veckans mest ombloggade hemnet-span i sin söndagssummering förra veckan, så gissningsvis har denna skönhet passerat er näthinna tidigare. Den verkar ju onekligen ha florerat i bloggvärlden senaste tiden och inte undra på det. Wow vilken våning. Så varför visar jag då detta hem ”igen” undrar ni? Jo, för har bara en endaste en av er (likt mig) missat denna dröm så är det värt, för som sagt wow vilken våning. Effektfulla färgkontraster, sekelskiftesdetaljer av rang, designklassiker, ett avskalat kök att drömma om och utsikt över Helsingborgs paradgata.

Var? Norr, Helsingborg
Rum? 6
Kvadratmeter? 203
Utopspris? 7 500 000 kr
Mäklarfirma? Valvet


Bilder lånade från valvet.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!