Nya tavlor & rabattkod till er

Äntligen har jag fått upp nya tavlor på väggen över soffan här hemma! Är typ i extas för att jag tycker att det blev SÅ bra. Här (klick) kan ni se hur det såg ut innan. Jag beställde både ramar, och posters från Desenio och fick hem leveransen på bara två dagar.

Jag valde svartvita fotopostrar i storlek 70×50. Postern till vänster heter Femme och den till höger Light Refelection. Jag passade som sagt på att beställa även svarta ramar i 70×100 och vita passepartout eftersom att jag ville framhäva motiven lite extra. I och med detta blev själva tavlan större och tycker hela väggen fick ett maffigare intryck, precis som jag ville ha det. Soffan som vi beställt (och väntar otåligt på) är dessutom lite större än den vi har idag och då skulle det bara sett fjuttigt ut om vi gått på mindre storlek tycker jag.

I samarbete med Desenio har jag ordnat så att ni kan handla deras posters (förutom handpicked kategorin) med 25% rabatt mellan 28 februari och 2 mars med koden 34kvadrat. Så skynda fynda nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!