Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välinredda 54 kvadratmeter

Härliga fredag! Termometern visar minusgrader men solen skiner, riktigt sportlovsväder så jag minns det från när man var liten och i fjällen med familjen och åkte skidor som barn. Hur som helst, idag tänkte jag visa några bilder hemifrån Sophia Björnsdotter, en inredare jag tipsat om tidigare vars stil jag verkligen diggar. Bilderna hittade jag hos Sköna hem. Artikeln där Sophia tipsar om hur hon fick lägenheten att kännas större, utan att ta avkall på stilen är förövrigt läsvärd, så kolla i den HÄR.

 

Bilder lånade från Sköna Hem

Senare lovar jag att bjuda på fyra fredagsfavoriter, så glöm inte att kika in här igen idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!