BAAAM

Som ni ser är det ny design här inne och en helt NY och dagsfärsk sajt jag numera bloggar på – BAAAM! Det är FAB Medias (där tidningen SOLO tidigare ingick) nya storsatsning – en mobil, social och modern multimedial plattform som inspirerar och engagerar. Gå gärna in och läs HÄR vad ni kan kan vänta er av BAAAM. Mina nya bloggkollegor känner ni säkert igen sedan tidigare? Angelica och Amelie bloggade tidigare på tidningen Shape up, så vi har ju ingått i FAB Media-familjen ett tag. Men om några veckor får vi även ett nytt tillskott, nämligen Flora Wiström. Bakom kulliserna är inte så mycket förändrat, men innehållet på sajten och framförallt designen känns nytt och fräscht. Vad tycker ni? Kommentera gärna 🙂

Äntligen får jag logga in och skriva till er i realtid! Tro det eller ej, men hela förra veckans inlägg var tidsinställda och skrivna i förväg eftersom det har varit lite ”flyttkaos” i systemet. Jag har så mycket härliga inredningsnyheter, hemnet-span, fredagsbuketter och massa annat som jag ju missade att rapportera om i förra veckan, så räkna med full fart här från och med typ NU. Vi börjar med några bilder från mitt vardagsrum där ni skymtar Alla hjärtansdagpresenten jag fick från min pojkvän i tisdags och även helgbuketten från mina vänner på Tellus blommor.

 

Ljusstaken Kulan som jag fick av min älskling på alla hjärtans dag och helgbuketten från Tellus Blommor <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] på väggen över soffan här hemma! Är typ i extas för att jag tycker att det blev SÅ bra. Här (klick) kan ni se hur det såg ut innan. Jag beställde både ramar, och posters från Desenio och fick hem […]

  Nya tavlor & rabattkod till er | Emelie Ekman - 34 kvadrat 2017-02-27 23:58:30 http://34kvadrat.baaam.se/2017/02/27/nya-tavlor-rabattkod-till-er/
  Svara
 • Så fint du har det! ?✨ nouw.com/Hundrasjuttiosjuan

  Hundrasjuttiosjuan 2017-02-20 20:37:00
  Svara
 • Tummen upp för större bilder i inläggen! Dock tycker jag inte alls om typsnittet eller dess storlek. Känns inte genomarbetat utan snarare som ett standardtypsnitt som är för stort. Synd att sidokolumnerna är borta också, jag tycker om när det finns något i sidan oavsett hur mycket jag scrollar, känns mer som ett magasin då.

  J.F. 2017-02-20 18:33:00
  Svara
  • Svar på J.F.s kommentar.

   Tack för din kommentar 🙂 Jag ska kika med redaktionen vad de kan göra åt saken 🙂 Kram

   34kvadrat 2017-02-20 23:17:19
   Svara
 • Hej Emelie! Kan du sätta ihop ett kollage eller nått med inspo till hemmakontor? Tycker det är jättesvårt och har helt fastnat.. Gärna lite budget-varianter 🙂

  My 2017-02-20 13:19:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!