Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack

34kvadrat_Elledecoration_åretsinredningsbloggare

Som jag förutspått blev gårdagen minst sagt intensiv, men ack så rolig! Jag lovar att återkomma med en full recension av dagen och galan senare.  Men just nu vill jag bara kika in och meddela att jag lever (även fast fötterna värker lite av all dans) och även rikta ett stort grattis till alla vinnare. Inte minst Jannice som tog hem priset Årets inredningsbloggare 2017! Tack snälla Elle Decoration & Trendgruppen för en härlig afton och gala. Jag är så glad och tacksam för att jag fick vara där – så stort tack även till er mina fina läsare som nominerade mig <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!