Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

20 % rabatt hos Åhlens idag!

Idag har Åhléns 20% rabatt på hela sitt sortiment. Här nedan finner ni några av mina inredningsfavoriter (hur fint är sammetsöverkastet och mattan?!?!?) men som ni vet har ju Åhléns massa annat fint. Såg t ex en jätte fin klänning i butik igår. Happy shopping!

Följ länkarna nedan och använd koden: HJARTA17

åhlens rabatt

 1. Gardiner // 2. Spegel // 3. Lampa // 4. Sammetskuddar // 5. Vas // 6. Bänk // 6. Korg // 7. Påslakanset // 8. Vas // 9. Hängare // 10. Porslin från Bloomingville // 11. Sammetsöverkast // 12. Lampskärm // 13. Matta *Inlägget innehåller adlinks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!