Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Newports nya kollektion – Ascot Brass

Idag släppte Newport under sitt egna varumärke en helt ny kollektion exklusiva inredningsdetaljer formgivna och tillverkade för hand av den unga begåvningen Niklas Liljeblad. Serien går under namnet Ascot Brass och jag är övertygad om att detta är några av morgondagens klassiker.

DSC03832 (2)

DSC03836 (2)

Jag fick den stora äran att pryda mitt hem med tre av dessa ting redan i veckan. Tycker att ljusstaken är magiskt fin tillsammans med klassikern tre kulor från Svenskt tenn som jag haft i min ägo ett bra tag nu. Utöver ljusstaken har jag lagt beslag på fina detaljer till framtida arbetsrummet – en linjal och brevställ. Längtar verkligen efter att få inreda vårt extra rum och fixa en liten hörna där jag kan sitta och blogga. Brevstället kommer minst sagt komma till användning, särskilt i sådana här tider när Stockholm Design Week står för dörren och ovanligt många inbjudningarna till pressträffar och visningar landar på dörrmattan. Tack Newport!

Förresten – hur mycket längtar man efter våren nu? Så dåligt ljus här hemma, särskilt när man jobbar heltid och det är mörkt ute när man går hemifrån och när man kommer hem. Om solen hagar titta fram imorgon ska jag ta bättre bilder då. Ha nu en fantastisk fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!