Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vit sekelskiftesdröm med ateljékänsla

1

God morgon fredag! Jag var på en SÅÅ himla trevlig middag igår på Marbodal Södermalm som supersöta Pella hade anordnat med Elle decoration. Så idag är jag lite seg, känns väldigt skönt att det är fredag idag och att helgen står för dörren om jag säger så. Mer om denna härliga kväll i ett annat inlägg för nu tänkte jag istället bjuda på lite inspiration från hemnet. I anrik fastighet, ett stenkast från Karlaplan och Strandvägen återfinns nämligen denna moderna sekelskiftestrea med studiokaraktär som nu är till salu via ESNY. Här möts historisk arkitektur med nutida form och klassiska originaldetaljer samsas med exklusiva materialval. Väldigt vitt, men också väldigt fint om ni frågar mig.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3
Kvadratmeter? 79
Utopspris? 7 900 000 kr
Mäklarfirma? Eklund Stockholm New York

11

111

1111

11111

111111

1111111

Bilder lånade från esny.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!