Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snygga serveringsvagnar

ellos serveringsvagn

Helgen närmar sig med stormsteg och ingen är gladare än jag. Innan jag stänger igen datorn för fredagsmys är det dags att visa er fyra fredagsfavoriter. Idag är det fyra snygga serveringsvagnar som ska få stå i rampljuset. Jag har länge tänkt DRINKvagn, stylat min vagn (nr 2 nedan) med fina cocktailglas, flaskor och andra drintillbehör. Men när jag ser bilden ovan, som jag tycker är så himla fint stylad vill jag bara dekorera med kokböcker, kryddor och köksredkap istället.

serveringsvagn_drinkvagn

1.Drinkvagn från Ellos (klick!) // 2. Drinkvagn från Åhléns (klick!) //
3. Drinkvagn från Ellos (klick!) // 4. Serveringsvagn Ellos (klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vill bara tacka dig för dina härliga fredagstips, överkastet från Ellos blev så himla fint här hemma. Köpte tack vare tips från dig :).

    60-talist 2017-01-29 08:41:00
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!