En lugn helg hemma

Jag har haft världens lugnaste helg. Otroligt välbehövligt efter veckans som gick i ett, men kanske lite tråkigt för er att läsa om. Hur som helst, här kommer ett bildsvep från helgen som gått.

Fredagen inleddes med morgonträning på gymmet. Köpte med mig en juice upp till kontoret.

tjuice

Lunch åt jag med Agneta på Tures.

tures

På kvällen stod fredagsmys på schemat. Killen har vart krasslig hela helgen. Vi tittade klart på serien Saknad som går på c more. I ärlighetens namn var den sådär.

DSC03642 (2)

DSC03638 (2)

I lördags körde jag ett cykelpass på gymmet. Väl hemma gjorde jag frukost och min kille sällskap i soffan. Vi började titta på The Affair på Netflix och jag skrev klart min trendspaning från Formex (länk).

DSC03620 (2)

DSC03621 (2)

DSC03625 (2)

Till middag gjorde jag Tortellini med parmaskinka, mozzarella, rucola och tomat. Jag som aldrig lagar mat här hemma ser detta som en bedrift och måste såklart visa er.

DSC03635 (2)

Jag vet att en del av er funderar lite på hur jag bor numera. Vi bor i en trea i Finnboda Hamn med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Kontoret/gästrummet används mer eller mindre som ett förråd tyvärr. Så igår ringade jag hit svärmor eftersom killen låg total däckad och så röjde vi där inne i flera timmar. Vi hann faktiskt också med ett pass på gymmet.

DSC03628 (2)

Hur som helst så har vi beslutsångest hur vi ska göra med vår boendesituation. Bo kvar, sälja min lägenhet, flytta in i nyproduktionen längre ner mot vattnet, köpa nytt? Total förvirring… Stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!