Säsongens snyggaste mattor + rabattkod till er

Jag tycker vi tar en (välbehövlig) paus från allt vad Formex heter idag, istället tänkte jag bjuda på fyra fredagsfavoriter som idag handlar om mattor. Jag tycker att svenskar generellt är och framför allt har varit lite dåliga på att våga låta mattor ta för sig i hemmet och sticka ut. Tummen upp för varumärken som Layered och Classic Collection som senaste åren börjat få oss att tänka om och kanske inspirerat lågpriskedjorna att ta ut svängarna något.

Förutom att agera blickfång har mattor förmågan att bidra till känslan av ett ombonat och mysigt hem och är perfekta ljuddämpare. Ett annat tips är att placera ut flera mattor i ett rum för att rama in olika funktioner och få känsla av ”rum i rummet” eller så kallade zoner.

Ellos Home har fått in en hel drös med fina matt-nyheter, nedan har ni fyra av mina favoriter.

matta_ellos

matta_ellos_1

matta_ellos_

matta_ellos_grå

mattor_ellos  1. Matta Ellos HÄR (länk) // 2. Matta Ellos HÄR (länk) // 3. Matta Ellos HÄR (länk) // 4. Matta Ellos HÄR (länk)

Ellos har dessutom en himla bra rabattkod just nu som ger 20% på hela sortimentet inklusive varumärken, uppge 355820 i kassan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!