Min helg i bilder!

I vanlig ordning ska ni få ett bildsvep från helgen som gått, den här veckan en långhelg som inleddes redan på torsdagen. Jag och mina fina kollegor firade helgen med lunch på Nybrogatan 38. Jag åt deras magiska råbiff.

IMG_4869 (2)

På kvällen bjöd vi över min syster på middag och hockey.

Jag vet inte hur ni hade det, men här i Stockholm bjöd fredagen på helt magiskt vinterväder. Jag och pojkvännen tog en långpromenad i Hammarby sjöstad.

IMG_4881 (2)

IMG_4894

Köpte med oss kaffebröd hem!

På kvällen var jag tillbaka på Nybrogatan 38 igen (haha). Den här gången vankades det middag med Jossan, Sophia och Cassandra. Jag beställde kalvköttbullar. Vi avslutade kvällen med ett glas bubbel på Brillo.

IMG_4898 (2)

Älskar att vakna upp pigg trots att man vart ute en sväng på stan kvällen innan. Jag var sådär hurtig och började morgonen med ett spinningpass. Sedan gjorde jag frukost på sängen till killen och så tittade vi klart på SKAM säsong 3. Hur bra är inte SKAM? Så tråkigt att vi sett klart alla säsonger. Därefter tog vi oss i kragen och storstädade lägenheten. Vi unnade oss charkisar till middag.

DSC03090 (2)

DSC03094 (2)

DSC03096 (2)

I söndags mötte jag upp Vera på Fotografiska. Vi tittade på utställningen I have a dream. Utställningen består av porträtt med tillhörande berättelse om olika personer som på olika sätt gjort skillnad som Vera tipsat och skrivit så fint om HÄR (länk).

IMG_4905 (2)

IMG_4907 (2) IMG_4908

IMG_4909 (2)

Vi avslutade vår lilla dejt genom att snackade ikapp över en fika.

IMG_4911 (2)

På kvällen vankades det traditionsenlig familjemiddag hemma hos mina föräldrar. Mamma hade gjort sin lasagne, MUMS!

IMG_4915 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!