Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En eftermiddagskaffe

DSC03085 (2)

Hej gänget! Jag var uppe med tuppen i morse och körde ett pass på gymmet. När jag kom hem gjorde jag frukost på sängen till min älskling och så plöjde vi igenom några avsnitt av SKAM på svt play. Vi är helt fast, tittar ni? Om inte – gör det! Nu har jag krupit upp i fåtöljen, gjort mig en kaffe och tänkte bläddra i några inredningsmagasin. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg <3

DSC03078 (2)

DSC03081 (2)

Den här fina buketten fick jag förresten från SOLO som tack för ett härligt 2016. Tack <3

DSC03082 (2)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!