Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt 2016

Förra året vid den här tidpunkten summerade jag år 2015 med en liten lista. Jag minns att jag beskrev 2015 lite som en transportsträcka där jag fokuserade på att bli klar med mina studier. När jag ser tillbaka på 2016 tror jag att jag kommer att se det lite som året då jag blev ”vuxen”. Jag plockade ut mina examensbevis, lämnade studentlivet, fick mitt första riktiga heltidsjobb och jag träffade min pojkvän som jag nu bor ihop med. Det har varit ett väldigt omtumlande år, med både toppar och dalar. Hur som helst, här kommer listan för år 2016.

Vilka länder besökte du?

Jag var faktiskt i Spanien tre gånger – två resor gick till Gran Canaria med min pojkvän där vi även befinner oss i skrivande stund. Mina svärföräldrar har ett hus här. Jag var också i Palma på konferens med jobbet i slutet på sommaren.

spain

Med pojkvännen på Gran Canaria i somras.

Sommarsemestern med tjejerna gick likt förra året till vår magiska ö Mykonos.

mykonos2 Bilder från Mykonos.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

Förra året skrev jag mer tid för mina älskade vänner och jag måste skriva samma sak även detta år.

Finaste du köpte år 2016?

Jag och min pojkvän köpte en drömlampa – modellen Arco från Flos. En designklassiker som jag hoppas att vi kommer att trivas med i många många år.

DSC02418 (2)

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

11 november lämnade vår kusin oss :'( <3

Vad var din största karriärmässiga framgång?

Att jag kunnat driva 34kvadrat framgångsrikt vid sidan av min heltidstjänst som analytiker på ett bostadsutvecklingsbolag.

Och din största framgång privat?

Att jag vågat satsa hundra procent på mig och S <3

FullSizeRender (2)

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor, mat och inredning.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

Kungs – This girl påminner mig så mycket om sommaren 2016, särskilt midsommar och Mykonos resan. Lales – Bara få va mig själv har jag skrålat till och jag gillar fortfarande Justin Biebers Let med love you. Andra klassiker är Rihannas Work och Drakes One dance.

Årets hemnet-favorit?

I vanlig ordning finns det en hel drös med drömhem som jag uppmärksammat på hemnet. Den här magnifika våningen som såldes på Östermalm hade något alldeles extra. HÄR (länk) kan ni se fler bilder på denna våning och läsa o vad jag skrev om den.

år2

år

år1

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Min pojkvän ordnade världens bästa födelsedag för mig. Jag väcktes av paket och frukost på sängen. Väl på kontoret skickade han ett blombud med ett kort där det stod att jag skulle befinna mig hemma vid 18. När jag kom hem till lägenheten möttes jag av tända ljus och rosenblad i hela lägenheten. Han hade gjort så fint! På vardagsrumsbordet hade han dukat upp charkisar och så skålade vi i bubbel tills en taxi kom och hämtade upp oss och körde mot Gamla stan. Där visade det sig att han hade bokat bord på Le Rouge. När vi kom hem igen låg ett paket på sängen innehållande en väska som jag drömt om så länge, gissa om jag blev glad! Som om inte det vore nog – när jag öppnar väskan ligger det där flygbiljetter till New York till i vår. Blir fortfarande rörd när jag tänker på vilken fantastisk födelsedag han ordnade för mig.

årn

Vem saknade du?

Min kusin som lämnade oss alldeles för tidigt. Saknar dig Nicke! <3

Vad är du mest stolt över?

Att 34 kvadrat är en av 10 bloggar som blivit nominerad till Årets inredningblogg. Priset Årets inredningsblogg delas ut på Elle decoration Swedish Design Awards 2017 den 6 februari och vill ni ge er röst på mig får ni hemskt gärna göra det HÄR (länk). Hur det än går är jag sjukt stolt över att vara en av kandidaterna, det är ingen dålig samling inredningsbloggare som är nominerade precis.

Favoritbild från ditt hem från år 2016?

Eftersom att jag mer eller mindre bor hos min pojkvän har jag ju haft två hem i år.

år4

Den här bilden tog jag i våras i min lilla lägenhet. Den var dessutom med i Expressens bilaga Härligt Hemma i höstas.

år6

Den här bilden är från min pojkväns lägenhet som jag numera kallar hemma. Vi har tillsammans inrett lägenheten och saker och ting börjar verkligen falla på plats. Ny soffa och nya tavlor återstår, men snart är vi i hamn.

Avslutningsvis vill jag tacka er för att ni följt mig och 34kvadrat under 2016 och hoppas såklart att ni följer med även detta år. Gott nytt år!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!