Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Göra en egen ljuskrona

krans

Är du pysselsugen och saknar en ljuskrona att placera över julbordet? Då vill jag tipsa om det HÄR inlägget hos Anna Kubel där hon binder sin egna.

krans1

kranss

kransss
Bilder och pyssel lånat annakubel.se

Visst blev det fint? Avundas alla som har tid och kreativitet till sådana här roliga små pysselprojekt. Hos mig är tiden knapp denna vecka. Det är mycket som ska hinnas med må jag säga. Förutom att julklappar ska inhandlas och slås in, juldukningen planeras och massa jobb avslutas så brottas jag med att hinna förbereda bloggen inför nästkommande vecka. Efter julafton hos mina föräldrar åker vi nämligen till Gran Canaria med min pojkväns familj under julledigheten och jag vill försöka lägga bort datorn så mycket det går medan jag är borta.

Ta det lugnt i julstressen nu och lycka till med de sista förberedelserna. I eftermiddag tänkte jag bjuda på några tips till  juldukningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!