Julklappstips nr 21: Återvinn

jul gamal

Jag älskar doftljus. Samtidigt är det ju så tråkigt när de brunnit ut. Jag har ett gäng snygga, men dessvärre tomma ljusbehållare här hemma. Mitt tips för att krama ur det sista livet ur era dyra doftljus är att använda de nedbrunna som krukor till små jullökar. Snyggt va?

Jag tänkte också passa på att tipsa om Candelize, ett nytt svenskt varumärke som är först i världen med doftljus-refill. Med innehållet i påsarna kan man alltså väcka liv i sina gamla doftljusbehållare.

candelize

Bilderna ovan visar steg för steg hur det hela går till. En perfekt julklapp till någon som du vet förbrukar lite för många doftljus…

doftljus påfyllning

Påsarna med doftljus refill finns att klicka hem HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!