Adventskalender: lucka 3

DSC02470 (2)

Idag har jag gjort de första anteckningarna i kommande års almanacka som jag i vanlig ordning beställt från Personlig almanacka. I år valde jag att designa en i grått. Det är något speciellt med en helt ny kalender. Blanka, orörda sidor som väntar på att fyllas med aktiviteter, upplevelser, mål & måsten.

DSC02474 (2)

Det är väl ingen hemlighet att jag har det fullt upp med att sköta bloggen parallellt med mitt vanliga heltidsjobb. Att ha en almanacka är verkligen ett otroligt bra hjälpmedel för att skapa ordning i min hektiska vardag.

DSC02470 (3)

I år föll utformningen på en väldigt avskalad design. Jag vill kunna ha med kalendern även på viktiga möten i jobbet utan att den sticker ut för mycket.

DSC02477 (2)

Jag valde att designa min kalender så att man ser hela veckan när man slår upp den. Jag tycker att det ger en bra överblick. Dessutom la jag till en ruta där man kan fylla i dagens planerade träning samt en ”veckans att göra” lista. Jag är ju besatt av listor.

Som ni kanske förstår ligger alltså en kalender från Personlig almanacka i potten i veckans adventstävlingen, som ni får designa helt själva. Alla tävlingsregler hittar ni på min instagram – @34kvadrat heter jag där!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!