Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vårt vardagsrum

God kväll finisar!

Jag vaknade med halsont i morse, typiskt. Jag som var sjuk förra veckan. Hoppas verkligen att en lugn helg med massa vila ska göra att detta försvinner fort. Snart ska vi bänka oss framför Så mycket bättre, men först vill jag visa er några bilder från vårt vardagsrum som jag knäppte i förmiddags.

Rosorna i förra veckans helgbukett stod sig fortfarande fina. Så jag slängde de blommor som vissnat, behöll (såklart) rosorna snittade om dem och satt i en ny vas idag. De fina rosa färgen inspirerade mig till att flytta runt på lite saker här hemma och addera mer rosa i vardagsrummet. Rosa är så snyggt till grått!

DSC02377 (2)

Böckerna hittar ni bland annat hos Bokus.

DSC02375 (2)

Ljusstaken kommer från Hilke Collection. Hur fin?

DSC02381 (2)

De fina små glasen med silverkant och emblem från Svenskt tenn använder jag som ljushållare för värmeljus.

DSC02383 (2)

Bordet som så många frågat om på Instagram kommer från Eilersen.

DSC02387 (2)

Underläggen, både det stora och de mindre för glas, hittar ni hos Roos Interiör.

DSC02390 (2)

I väntan på ny soffa har jag köpt massa nya sammetskuddar för att pigga upp nuvarande soffan en smula.

DSC02395 (2)

Mattan hittar ni hos Layered. Modellen heter Levels och jag har storlek 200x  320 cm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!