Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dekorera i grått & blått i jul

blå

grå

Vem har sagt att julen måste gå i rött? Några av årets trendigaste färger har ju som bekant varit blått och grått och nedan har jag plockat ihop ett litet kollage där jag hjälper er att få in dessa trendiga kulörer i juldekorationen.

grått blått

1. Julgransdekoration HÄR (länk) // 2. Adventsljusstake HÄR (länk) // 3. Ljusstake HÄR (länk) // 4. Kruka  HÄR (länk) // 5. Kudde HÄR (länk) // 6. Drinkvagn HÄR (länk) // 7. Bestick HÄR (länk) // 8. Servetter HÄR (länk) // 9. Julgranskula HÄR (länk) // 10. Ljusstake HÄR (länk) // 11. Ljus HÄR (länk) // 12. Stjärna HÄR (länk) // 13. Puff HÄR (länk) // 14. Ljusslinga HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!